:

:

TV Most

clock

Novembar 23, 2017   12:05

0

240

Spirić: Ostanite istrajni u poštovanju istinskih vrednosti i standarda


ÄŒestitajući veliki jubilej, predsednik Spirić  navodi da je naš  radio, koji je program i započeo prenosom sednice tadašnje SO Kosovska Mitrovica, do danas ostao na nivou zadatka prateći  od samog početka profesionalno, objektivno i blagovremeno najvažnije događaje od interesa za njene građane i celokupnu javnost.



„Poštujući visoke standarde ove profesije, uvodeći nove programske sadržaje, i profesionalno izveštavajući sa svih događaja čuvate ugled najstarijeg radija u pokrajini, koji se sa  posebnom pažnjom prati i kojem se veruje. Radio Kosovska Mitrovica u proteklih 35 godina bio je svedok svih događanja i odluka važnih za Kosovsku Mitrovicu i Kosovo i Metohiju. Iskreno želim da idete putem istine i objektivnog informisanja, i čuvate dostojanstvo profesije I u svim budućim danima“, navodi se u čestitki predsednika Spirića.



Predsednik Privremenog organa je našoj kući poželeo da ostanemo istrajni u poštovanju istinskih vrednosti i standarda novinarske profesije i da nastavimo da radimo u najboljem interesu građana i javnosti, informišući  o svim važnim političkim, ekonomskim, socijalnim, kulturnim, naučnim i sportskim događajima u našem gradu.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva