:

:

TV Most

clock

Oktobar 23, 2017   12:05

0

218

Spirić: Glavni cilj nam je očuvanje institucija RS na KiM


On je istakao  da je on, kao kandidat za odbornika Srpske liste osvojio najviše glasova a da je Srpska lista osvojila ubedljivu većinu u Skupštini opštine.



„Izbori su pravo mesto gde odmeravamo snage  i pokazujemo da sve što smo uradili u interesu građana  ai ubuduće naš glavni interes je očuvanje trajne i neraskidive veze sa državom Srbijom“, istakao je Spirić i dodao da je i on lično ali i cela Srpska lista u protekla dva meseca trpela jake pritiske od, kako je rekao „pojedinih ljudi“ sa kojima se izborila.



Ipak, on je izrazio ogromno zadovoljstvo što je izborni dan protekao bez ikakvih problema.



Spirić je naglasio da je Srpska dobila ubedljivu većinu glasova i da su skoro svi kandiodati Srpske našli svoje mesto u skupštinskim klupama.



„Svi mi, i gradonačelnik Rakić i Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica  ćemo i ubuduće raditi na toma da institucije Republike Srbije nastave da funkcionišu na Kosovu i Metohiji. Ono što je najbitnije je da niko neće ostati bez posla i da će država Srbija, uz podršku predsednika Vučića  i Marka Đurića nastaviti da finansijski podržava sve institucije, kao što je činila i do sada“, naglasio je Spirić.



U Skupštini opštine Severna Mitrovica mesta ima za ukupno 21. odbornika a prema preliminarnim rezultatima, ogromna većina je pripala Srpskoj listi.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva