:

:

TV Most

clock

Septembar 22, 2018   21:30

0

228

SNS: Tzv. Savez za Srbiju pokazao pravo lice



"Okupili su se oni koji su poznati po lopovlucima, pozivima na krvoproliće, a sada podstiču i na silovanje žena koje ne misle kao oni. Znaju samo da lažu, kradu i sada vidimo šta bi radili svim ženama u Srbiji da dođu na vlast", ističe se u saopštenju.




Oni koji su, kako se dodaje, "privredu naše zemlje zavili u crno, pogasili na stotine hiljada radnih mesta, ostavili nebrojene porodice bez egzitencije, ponovo obećavaju 'kule i gradove', kako bi im građani Srbije dali savoj glas na izborima".



"Đilas, Jeremić, Stefanović, Obradović i ostala bratija misle da mogu besmislenim pričama da pariraju radu i rezultatima Srpske napredne stranke, svemu onome što je predsednik Aleksandar Vučić učinio za naš narod. A učinio je mnogo. Međunarodni rejting Srbije podignut je na najviši nivo ikada, rast bruto društvenog proizvoda u prva dva kvartala 2018. godine je među najvećima u Evropi, po prilivu stranih investicija i otvaranju novih radnih mesta lider smo u regionu", napominje se u saopštenju.



Gradski odbor SNS podseća da je ÄŒačak, posle više od 30 godina dobio modernu industrijsku zonu, odmah zatim i dva velika investitora, koji će zaposliti više od 1.000 ÄŒačana.



"Kritike stižu od onih za čije vlasti grad ÄŒačak nije dobio ništa, sem zatvorenih fabrika i bezperspektivnosti. SNS i Aleksandra Vučića kritikuju oni koji nisu uradili ni kilometar auto-puta za naš grad, dok ÄŒačak danas postaje raskrsnica svih najvažnijih putnih pravaca u Zapadnoj Srbiji", naglašava se u saopštenju.



Ističe se i da je na građanima Srbije da daju svoj sud na nekim narednim izborima.



"I da ukažu poverenje onima koji rade i beleže rezultate ili onima koji danonoćno prete, vređaju i lažu, a kapital su stekli preko leđa naroda, koji je bivao sve siromašniji, a oni sve bogatiji", saopštio je čačanski SNS.




 


Izvor: Tanjug,RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva