:

:

TV Most

clock

Avgust 15, 2018   17:30

0

208

SNS: Podrška Vučiću u vezi s rešavanjem pitanja KiM


Opštinski odbor ÄŒajetina osudio je kao necivilizacijske istupe "predstavnika tajkunsko-lopovske koalicije, Đilasa, Obradovića, Stamatovića i sličnih" koji, kako se navodi u saopštenju, ne biraju reči u sredstvima javnog informisanja takmičeći se u pretnjama predsedniku Srbije, izlivima mržnje i lažnog patriotizma.



„Time što su poslednjih dana nedvosmisleno podržali jedinstven stav nekih nevladinih organizacija u Srbiji i privremenih institucija u Prištini da se očuva celovitost i nezavisnost lažne države Kosovo, bez da Srbija dobije bilo šta, ove lažne patriote punih džepova potvrđuju da su na istom zadatku sa stranim agenturama koje razbijaju jedinstvo države u ovim prelomnim trenucima“, navodi se u saopštenju SNS iz ÄŒajetine.

Opštinski odbor Zvezdara SNS ocenio je da su „u namanju ruku nepromišljeni nasrtaji opozicije“ na predsednika u momentu kada ulaže velike napore za rešavanje pitanja južne srpske pokrajne.

„Zato, Aleksandru Vučiću poručujemo da nastavi uzdignute glave da se bori za Srbiju, jer ima apsolutnu podršku građana, ali i bezuslovnu podršku članova SNS, dok politikantima Jeremiću, Đilasu i Obradoviću poručujemo da gađani pamte njihova nedela kojima su upravo pitanje KIM doveli do ovako nepovoljne situacije, iz koje opet, za razliku od njih, Aleksandar Vučić gleda da izvuče najbolje za Srbiju, njene građane i Srbe na KIM“, navodi opštinski odbor sa Zvezdare.



Gradski odbor SNS u Novom Pazaru dao je punu podršku Vučiću navodeći da je njegova politika – politika stabilnosti, ekonomskog razvoja, vođenja Srbije evropskim putem i jedini način da u, kako navodi, „ovim teškim vremenima ne obrukamo pretke, a da potomci budu ponosni na nas i da žive u stabilnoj i razvijenoj Srbiji“.



SNS iz Novog Pazara je istovremeno osudio političku hajku opozicije, koja, kako navode, poziva na destabilizaciju Srbije, ocenivši takve poteze kao nemoć, nesposobnost i poraz.



Opštinski odbor iz Arilja osudio je napade opozicije na Vučića i njegovu porodicu uz punu podršku njegovoj požrtvovanoj i dugogodišnjoj borbi za očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta zemlje.



„Iz godine u godinu ta borba je sve teža i zahteva diplomatske sposobnosti koje nadilaze skoro svaku političku figuru u Srbiji u njenoj dugoj istoriji“, navodi se u pismu podrške Okružnog okruga SNS Mačva.



Podršku predsedniku pružili su i naprednjaci iz Raške, koji u saopštenju osuđuju pozive „na državni udar, linč i krvoproliće od strane određenog dela opozicije koja je svojom neodgovornom politikom doprinela proglašenju nezavisnosti Kosova i Metohije“.



Dodaju da je u vreme njihove vlasti zatvoren veliki broj fabrika u Srbiji, a veliki broj radnika ostao bez posla, dok je danas Srbija poštovana u svetu, ekonomski stabilna, otvaraju se nove fabrike, grade putevi, mostovi, škole, bolnice, oživljava poljoprivreda.



Uz podršku Vučiću za napore u rešavanju pitanja KiM, odbor SNS iz Priboja, navodi da ta opština, od 2012. godine konačno vidi predsednika Vlade i državu koji suštinski rade na oporavku Priboja i Srbije.



„Do 2012. godine, oni koji nam danas drže lekcije od ekonomije do patriotizma i pozivaju na krvoproliće, nisu znali gde se nalazi Priboj na karti Srbije, a daleko od toga da su se bavili pronlemima jedne male ali važne opštine na tromeđi“, kažu u SNS.



Narodni poslanik Janjušević je u svom saopštenju podsetio da Vučić ima milionsku podršku građana koji, kako je naveo, razumeju izazove koji se pred Srbijom nalaze i znaju da se svako sa svim svojim mogućnostima treba da uključi i doprinese prevazilaženju problema.



„Svi možemo i svi moramo… radnici, poljoprivrednici, lekari, penzioneri, profesori, studenti“, naveo je Janjušević osuđujući sve napade na predsednika.



 


Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva