:

:

TV Most

clock

Maj 27, 2017   12:05

0

155

SNS: Obradović pokazuje junaštvo vređajući ženu

"Junačina Boško Obradović, poznat po tome što tuče žene, a poznatiji u srpskom narodu kao DOS-ova politička starleta, koji je uz pomoć ambasadora upao u Parlament Srbije, sada bi da svoje junaštvo pokaže vređajući, gle čuda, ponovo ženu, predsednicu Narodne Skupštine, Maju Gojković", naveo je Orlić u saopštenju.

Orlić je istakao da Boško Obradović sa svojim partnerima, Zoranom Živkovićem i Sašom Jankovićem, svakog dana pokazuje zašto ih je sve narod kaznio na izborima i da osim mržnje, frustracija, ogoljene mizoginije i uvreda nemaju šta da ponude građanima Srbije.

"Mi iz Srpske napredne stranke ćemo se svim legitimnim sredstvima truditi da nikada više nijedna žena ne bude predmet nasilja i uvreda ovakvih siledžija", poručio je Orlić.

Dveri su Gojkovićevu u današnjem saopštenju optužili da "sprovodi bezakonje" i da "guši glas opozicije u parlamentu", a njeno ponašanje u politici nazvali su sramnim.

Dveri tvrde da je Gojkovićeva nezakonito sazvala jučerašnju sednicu parlamenta, ukidajući mogućnost opoziciji da predloži dopunske tačke dnevnog reda.

Oni tvrde i da Gojkovićeva izbegava da zakaže sednice o aktuelnim temama, kao i sednice posvećene poslaničkim pitanjima.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva