:

:

TV Most

clock

Februar 17, 2018   12:05

0

178

SNS: Mediji u ÄŒačku vode besomučnu hajku protiv nas


Kako navode, lokalni mediji žele da ih prikažu kao "ružne, prljave i zle".



SNS je u saopštenju ocenio da je hajka bazirana na izmišljenim ili iskonstruisanim optužbama protiv pojedinih funkcionera SNS, u kojima novinari, kako je navedeno, "ne prezaju ni od najprimitivnijih ataka na članove njihove bliže ili dalje familije".



"Posebno se na udaru našao narodni poslanik Marko Parezanović, pošto je posebno od strane jednog portala okarakterisan kao legitimna meta, protiv koje su sva sredstva napada dozvoljena", navodi se u saopštenju.



U saopštenju se dodaje da su se "povedeni takvim vetrom u leđa osilile" i pojedine gradske opozicione političke organizacije, koje u svojim saopštenjima ili na konferencijama za novinare ne prezaju od "najgnusnijih napada i etiketiranja".



SNS je ocenio da informacije koje prestavnici opozicije iznose nemaju veze sa istinom.



"Težeći senzacionalizmu, ti i takvi mediji, željni što veće čitanosti, bez provere i verifikacije te informacije plasiraju svojim čitaocima, koji bi na osnovu onoga što se piše mogli da steknu utisak kako su naprednjaci u ÄŒačku 'ružni, prljavi i zli'", navodi se u saopštenju.



SNS je ocenio da većina njenih članova "marljivo" radi na poboljšanju uslova za život svih stanovnika ÄŒačka i da stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem ostvaruje ; uspehe na međunarodnom planu, kao i na polju stabilizacije prilika u zemlji.



"Kao da ti uspesi nekome smetaju, pa pokušavaju da sve ono što je belo prikažu kao crno ili bi želeli da to tako bude, po principu - što gore, to bolje", navodi se saopštenju.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva