:

:

TV Most

clock

Januar 23, 2015   12:05

0

190

SNS: Pajtić da podnese ostavku

"Žalosno i jadno je što se Pajtić juče obradovao kritici Saveta Evrope na zakon o radu, i po ko zna koji put pokazao da jedva čeka da se nešto loše desi Srbiji, pa, u svoj svojoj mržnji prema (premijeru) Aleksandru Vučiću, nije shvatio da se kritika odnosi na stari zakon o radu, koji je donela upravo njegova DS, a koji je ostavio preko pola miliona ljudi bez posla", saopštili su naprednjaci.

Kako navode, "da bruka bude veća, Pajtić je juče odmah zatražio da Aleksandar Vučić, vlada i skupština hitno povuku zakon o radu, ako im je stalo do poštovanja prava građana na rad i evropskih vrednosti, iako je Savet Evrope kritikovao zakon koji je donela njegova DS".

"Posle ovoga, nema dalje. Ostavka", podvlači se u saopštenju.

SNS navodi da je Pajtić juče ponovo pokazao da se raduje samo kada se nešto loše dešava Srbiji, "ili kada misli da se nešto loše dešava Srbiji, a da se trudi samo kada treba oterati investitore, koje vlada dovodi u Srbiju, poput "Ferera".

"Bojan Pajtić je sramota Vojvodine i cele Srbije, i pozivamo ga da već danas obraduje građane i podnese ostavku", navodi se u saopštenju.

Naprednjaci poručuju demokratama da prestanu da mrze svoju zemlju, jer mržnja, dodaju, nikome neće doneti dobro, pa ni njima, i da, bez obzira što su skinuli sa sajta izjavu svog predsednika, bruka ostaje.

"Kao što smo promenili njihov zakon o radu, koji su doneli u dogovoru sa svojim prijateljima tajkunima i koji je u sukobu sa evropskim vrednostima i međunarodnim standardima, promenićemo i sve loše što je DS donela u Srbiju, jer SNS želi modernu i uspešnu državu", navode naprednjaci.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva