:

:

TV Most

clock

Februar 21, 2015   12:05

0

181

SMS za pomoć Makedoniji

Cena SMS poruke je 50 dinara, bez PDV, za sve tri mreže mobilnih operatera - Telenor, Telekom i VIP - a sredstva će biti uplaćena makedonskom Crvenom krstu za pomoć ugroženima.

Kancelarija za pomoć i obnovu poplavljenih područja poziva sve koji imaju mogućnosti da se uključe u ovu humanitarnu akciju i pomognu ugroženom stanovništvu Makedonije.

Pored prikupljanja humanitarne pomoći koju organizuje Crveni krst Srbije, uz podršku Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja, Vlada Srbije je opredelila jednokratnu pomoć Makedoniji u iznosu od 50.000 evra za pomoć poplavljenima.

Građani Makedonije su tokom 2014. godine izuzetno doprineli da se značajno umanje posledice katastrofalnih poplava koje su pogodile Srbiju. Makedonija je kroz bilateralne donacije i pomoć građana preko Crvenog Krsta pomogla ugroženom stanovništvu u Srbiji u robi i novcu u vrednosti od skoro 250.000 evra.

Pomoć ugroženom stanovništvu u Makedoniji može se poslati i uplatom sredstava na dinarski račun Crvenog krsta Srbije.

Dinarski račun je 200-2627490101862-26, svrha uplate – Pomoć stanovništvu Makedonije, navodi se u saopštenju Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih opodručja.

Izvor: FoNet

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva