:

:

TV Most

clock

Septembar 11, 2018   14:15

0

239

SL: Zato Vučić osvaja 80, a oni nijedan procenat


Prema navodima Srpske liste "njih bi radovalo da je neko napao goloruk narod ili ugrozio život predsednika Vučića. To je scenario koji su oni i ekstremni delovi Albanaca želeli. Zato svoj jed izbacuju kroz saopštenja i razne objave koje obiluju malicioznim stavovima i napadima na predsednika Vučića koji se bori za mir, kompromis i budućnost, za razliku od njih čija je politika bila po principu noja - zabadanja glave u pesak".



Razlog što Vučić osvaja 80% glasova Srba a oni niti jedan ceo procenat je "zato što je Vučić neko ko nas ujedinjuje, a oni bi da nas dele i slabe, za račun svojih mentora kao što su delili našu zemlju uništavanjem zajedničke države sa Crnom Gorom ili nemo gledajući, a potajno se radujući, jednostranom proglašenju tzv. nezavisnog Kosova".



"Njima je najveća kazna to što su u nedelju mogli da vide više od 20 hiljada Srba koji su sa ponosom dočekali svog predsednika i sa kojim ćemo zajedno biti posvećeni pronalaženju kompromisnog rešenja za bolju budućnosti naših građana na KiM", zaključuje se u saoštenju Srpske liste dostvljenom našoj redakciji.


Izvor: TV Most, saopštenje

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva