:

:

TV Most

clock

Oktobar 19, 2017   12:05

0

225

SL: Neviđen nivo političke i nacionalne neodgovornosti Vuka Jeremića


Može li neko ko polaže pravo na to da se naziva srpskim političarem i čak pretenduje na najviše državničke funkcije da pozove svoje sugrađane da ne učestvuju u unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji? Logičan odgovor bi bio da ne može, međutim Brankovića Vuka Jeremića ne obavezuju ni logika, ni zdrav razum, jer on je učinio upravo to – pozvao Srbe da ne dođu na Kosovo ravno, i da ne učestvuju u najvećoj i najvažnijoj političkoj bitki naše generacije. 



Pitamo se da li se Brankoviću Vuku Jeremiću, u trenutku kada je izgovorio da je unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji farsa, pomračila svest, jer ako je to izgovorio pri zdravoj pameti, to bi bio sasvim nov i na našoj političkoj sceni neviđen nivo političke i nacionalne neodgovornosti.



Zatražiti od Srba da budu nezainteresovani po pitanju Kosova i Metohije, samo zato što je unutrašnji dijalog inicirao predsednik Aleksandar Vučić, jeste potez besnog, ljubomornog i pakosnog deteta, a ne političara. To čak nije ni izdaja, jer za izdaju morate biti punoletni, pri čistoj svesti i odgovorni za svoje postupke. 



Zbog ovakve nezrelosti i obesti, Branković Vuk Jeremić je na poslednjim izborima za predsednika Srbije i prošao onako kako je prošao - osuđen je da tavori na dnu, u političkom mulju. 



Srpska lista mahnitom Brankoviću Vuku Jeremiću poručuje da Kosovo i Metohija nije njegova niti ičija čigra, već srpska svetinja i nezamenjivi deo našeg zajedničkog nacionalnog identiteta. Mi mu, uostalom, želimo da nastavi da se duri u ćošku, jer bilo kakav razuman doprinos unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji on očito i nije u stanju da pruži, zaključuje se u saopštenju Srpske liste.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva