:

:

TV Most

clock

Decembar 01, 2015   12:05

0

113

Sigal spreman da pokrene filmsku asocijaciju

Predsednik Nikolić je naglasio da Srbija ceni to što slavan glumac kao što je Stiven Sigal dolazi u Beograd i prenosi pravu sliku o nama u svet.

Istakavši da da se Sigal već dokazao kao prijatelj našeg naroda, tako što je na društvenim mrežama podržao Srbiju tokom katastrofalnih poplava u maju 2014. i pomogao da se prikupi novac za ugrožene.

„Vi ste prijatelj Srbije, i očigledno ste prepoznali naše vrline i dušu, mi to znamo da cenimo“, naglasio je predsednik Nikolić.

Sigal je kazao da je Srbija pretrpela užasnu nepravdu u novijoj istoriji i da u Sjedinjenim Američkim Državama još postoje predrasude o Srbima i pogrešna uverenja o dešavanjima tokom devedesetih godina prošlog veka.

On je rekao da je spreman da pomogne i izrazio volju da pokrene filmsku asocijaciju u Srbiji, sa ciljem da se privuku investicije iz filmske industrije.

„Filmska asocijacija bi mogla direktno i indirektno da prihodiju preko milijardu dolara i da zaposli mlade ljude“ uveren je Sigal čiji su filmovi prihodovali čak šest milijardi dolara. Slavni glumac je takođe izrazio želju da otvori školu aikida, kako bi promovisao taj sport i doprineo afirmaciji Srbije", rekao je Sigal saopštila je Pres služba Predsednika

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva