:

:

TV Most

clock

Avgust 16, 2017   12:05

0

118

Si-En-En: Šta čini Putina moćnim

Si-En-En ukazuje da, iako to negira, Rusija je optužena da su njeni hakeri uticali na rezultate izbora američkog predsednika, kao i da su izazvali ometanja izbora u Estoniji i Ukrajini.

Kada je reč o vojnoj moći, Si-En-En navodi da je sve pod Putinovom kontrolom, uključujući i nuklearne bombe.

Sve više Rusa slavi svog lidera, iako neke njegove izjave ili ponašanje kritikuju svetski lideri, posebno nakon ruskih akcija u Ukrajini i Siriji.

S tim u vezi, Si-En-En konstatuje da je hakerska moć Rusije ogromna, pre svega, jer su fakulteti u Sovjetskom savezu izgrađeni u sistemu koji treba da iznedri inženjere svetske klase.

Osim toga, kako se navodi, Putin troši ogromne pare na stalnu modernizaciju vojske, iako stručnjaci tvrde da je rusko konvencionalno oružje ograničenih mogućnosti.

Treća stvar koja čini Putina moćnim je svakako neverovatna popularnost.

Putin je, međutim, sve popularniji, konstatuje Si-En-En a to objašnjava time da većina Rusa želi da njihova država ima što veći uticaj na svetske događaje, čak iako to donosi sankcije i pogoršanje životnog standarda.

Američka televizija dodaje da u jačanju popularnosti Putin profitira zbog političkog sistema u Rusiji, kao i od medijske scene, na kojoj postoji nulta toleracija na kritike lidera.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva