:

:

TV Most

clock

Jun 25, 2017   12:05

0

140

Selaković: Brnabić je smeo, mudar i hrabar izbor Vučića

Selaković je na televiziji Pink rekao i da je SNS, kada je reč o izboru mandatara, pokazao da može da se objedni i okupi oko jedne ideje.

Komentarišući da je bilo određenih problema zbog predlaganja Brnabić, on je rekao da nije bilo problema već različitih mišljenja što je, kako je naveo, normalno u stranci koja broji više od 600 hiljada ljudi, ali da je važno da ih sve okuplja jedna ideja.

- To je ono što je Vučić rekao - ne mitologija već budućnost, možemo sada da nađemo razloge za podele koliko hoćete ako to želimo, a da li možemo da se objedinimo oko jedne stvari? Mislim da je upravo to SNS pokazao. To je upravo i kada je reč o izboru mandatara - rekao je Selaković.

On je naveo da uprkos tome što postoje različita mišljenja, veličina stranke leži u tome što kada se oko nečega dogovore, zajedno rade na tome i tu postoji apsolutna saglasnost.

- Ana Brnabić je neko ko će imati podršku svih naših poslanika i bio je hrabar potez predsednika da predloži nju. Ona je jedna izuzetno disciplinovana, izuzetno odgovorna osoba koja je u svom resoru za kratko vreme postigla vrlo značajne i dobre stvari - naveo je on.

Podsetivši da je od 2012. do 2014. i sam bio ministar državne uprave, naveo je da zna koliko je to kompleksno i poručio da smatra da je Brnabić mudar izbor.

- Mene lično ako pitate, ima punu moju podršku, ona je jedan izuzetno smeo i mudar i hrabar izbor predsednika Vučića i mislim da će to poverenje itekako opravdati - rekoa je Selaković.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva