:

:

TV Most

clock

Januar 09, 2017   12:05

0

143

Sedam globusa za "La la lend"

Romansa između buduće glumice i muzičara bila je favorit sa sedam nominacija i osvojila je nagrade u svih sedam kategorija - za najbolju komediju, najbolji scenario, najbolju režiju, najbolju muziku i najbolju originalnu pesmu, a priznanja su dobili i Ema Stoun i Rajan Gosling za najbolju mušku i žensku ulogu, preneo je AP.

Na ceremoniji koja je održana u Los Anđelesu Šazel je zahvalio producentima što su ušli u rizik i verovali da postoji publika za takav film.

Aron Tejlor Džonson u "Noćnim životinjama" i Viola Dejvis u "Ogradama", adaptaciji pozorišne predstave, dobili su "Zlatne globuse" za najbolje sporedne uloge.

Film "Mesečina" o mladom homoseksualcu koji raste pored majke zavisnice osvojio je Globus za najbolju dramu, a Kasej Aflek za najboljeg dramskog glumca u filmu "Mančester kraj mora".

Francuski film "Eli" proglašen je za najbolji na stranom jeziku, a njegova glavna glumica Izabel Iper za najbolju glumicu.

Televizijski globusi pripali su serijama "Američka krimi priča: narod protiv O. Dž. Simpsona", "Noćni menadžer" i "Kruna".

Izvor: FoNet

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva