:

:

TV Most

clock

Maj 18, 2018   12:05

0

195

Saučešće državnog vrha Srbije povodom nesreće na Kubi


"Primite moje iskreno saučešće povodom avionske nesreće kod Havane, u kojoj je poginulo mnogo ljudi. Molim Vas da moje izraze saosećanja prenesete porodicama stradalih putnika i članova posade", naveo je Aleksandar Vučić, a saopštila je predsednikova Služba za saradnju sa medijima.





Istakao je da je teško suočiti se sa ovakvom tragedijom, ali da je uveren da će kubansko rukovodstvo pružiti podršku i utehu onima koji su u nesreći izgubili svoje najmilije.



"Vest o nesreći i velikom broju žrtava veoma me je ožalostila, posebno zbog toga što sam se nedavno, prilikom posete Kubi, uverio u to koliko je snažno prijateljstvo naših dveju zemalja i dvaju naroda", navodi se u pismu predsednika Vučića.



I premijerka Ana Brnabić uputila je telegram saučešća predsedniku Kube Migelu Dijaz-Kanelu povodom pada aviona kod Havani.



"U ime Vlade Republike Srbije i svoje lično ime, upućujem Vam najiskrenije saučešće povodom avionske nesreće u kojoj je izgubljen veliki broj ljudskih života. U ovom teškom trenutku, saosećamo sa porodicama nastradalih, a sa građanima Kube delimo iskrenu tugu", navodi se u telegramu saučešća, prenela je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva