Vesti
Sastanak o merama za spokojne predstojeće praznike

18:16, 14.11.2017

|

Izvor: Tanjug

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je sa gradonačelnicima, predsednicima opština i predstavnicima područnih policijskih uprava, o merama koje je potrebno preduzeti kako bi se tokom novogodišnjih i božićnih praznika osigurali mir i stabilnost u Srbiji.


"Sa predsednicima opština i gradova u Srbiji i sa predstavnicima policijskih uprava Ministarstva unutrašnjih poslova razgovarali smo o tome šta je potrebno da uradimo kako bismo se što bolje pripremili za sezonu predstojećih praznika, kada imamo povećan broj građana na ulicama, veći broj manifestacija i dolazaka turista u Republiku Srbiju", rekao je Stefanović.
Ministar je, saopštio je MUP, rekao da je predstavnicima opština i gradova na sastanku ukazano na sve ono što je potrebno da se uradi kako bi se osiguralo da građani imaju mirne i spokojne novogodišnje i božićne praznike.


"Takođe, predstavnicima lokalnih samouprava ukazali smo i na sve izazove koje nosi savremeno doba i predočili im šta je to što mogu zajedno sa policijskim upravama da preduzmu kako bismo osigurali potpuni mir i stabilnost u našoj zemlji", naveo je Stefanović.
 


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design