:

:

TV Most

clock

April 11, 2015   12:05

0

133

Saobraćaj bez zastoja, na granicama kratko čekanje

Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.

JP Putevi Srbije i Sektor naplate putarine su zbog uskršnjih praznika intenzivirali rad na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila zbog povećanog saobraćaja na putevima, posebno na auto-putevima pod naplatom.

Kanali za naplatu putarine kao i distribuciju kartica biće u funkciji 24 časa dnevno bez minuta pauze.

Svi šefovi odseka i njihovi pomoćnici biće dežurni na terenu, obilaziće naplatne stanice i kontrolisati organizaciju rada.

Prema obaveštenju Gradskog sekretarijata za saobraćaja na snazi je izmena u režimu obavljanja saobraćaja teretnih vozila, ukupne mase preko 3,5 tone, kroz ulicu Bulevar Vojvode Mišića- saobraćaj je zabranjen u oba smera svih 24 sata. Saobraćaj se obavlja isključivo obilaznicom oko Beograda.

Na magistralnom putu M-22.1, deonica Beograd-Novi Sad-Subotica, zabranjen je saobraćaj kamionima čija nosivost prelazi 12 tona. Ova teretna vozila se usmeravaju na autoput E-75, deonica Beograd-Subotica.

Saobraćaj je izmenjen zbog klizišta na državnom putu I B reda broj 21, deonica Petrovaradin-Irig. U smeru kretanja Irig-Petrovaradin (silazna traka Venca) za saobraćaj je zatvorena preticajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom trakom. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 64 saobraćajne nezgode u kojima je 31 osoba povređena. Istovremeno, u Beogradu evidentirano je 25 saobraćajnih nezgode u kojima je 15 osoba povređeno.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva