:

:

TV Most

Foto: Radio Kontakt plus

clock

Mart 05, 2015   12:05

0

205

Sajam ženskog preduzetništva u Kosovskoj Mitrovici

Otpravnica poslova ambasade SAD Dženifer Bahus istakla je, obraćajući se učesnicama Sajma, da su prihodi neophodni te da je zato jako važno da se stvari u koje je uloženo mnogo truda I rada I prodaju te da u USAID-u razmišljaju kako da omoguće što bolju prodaju ženskih rukotvorina.

“Mi ćemo se truditi da pronađemo što više načina da vam pružimo podršku i da vam pomognemo, ne samo kroz program “Unapredimo Kosovo zajedno” već I kroz druge USAID-ove programe” – kazala je Bahus.

Učesnice sajma navode da je “ovo odlična reklama jer mi nismo toliko vidljive zbog sveukupne situacije i nadam se da ćemo ovakvim manifestacijama biti uočljivije i da će narod početi da kupuje domaće”.

“Zarada je na ovakvim Sajmovima, pošto je ovo još uvek relativno novo za naše uslove, simbolična, ali nam uvek dobro dođe. Ko nije zadovoljan sa jednim dinarom, neće biti zadovoljan ni sa tri” – rekla je direktorka nevladine organizacije “Inspiracija” Ljiljana Dražević, jedna od učesnica Sajma.

Otpravnica poslova ambasade SAD Dženifer Bahus najavila je da će se sutra u Domu kulture u Zubinom Potoku u 11 časova održati Promotivni sajam na kome će biti predstavljeni svi USAID-ovi programi od kojih je veći broj usredsređen na pružanje podrške poslovnim poduhvatima i ekonomskom razvoju.

Izvor: Radio Kontakt plus

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva