:

:

TV Most

Foto: tanjug.rs

clock

Januar 19, 2018   12:05

0

229

"Sad je svima jasno ko vodi Kosovo"


''Ako nemaju šta da kriju, onda ne postoji nijedan razlog zašto Priština ne omogući našim državnim organima učešće u rasvetljavanju zločina koji je uznemirio čitav region'', smatra Mihajlović.



Mihajlović je navela da je otkrivanje nalagodavaca ubistva Olivera Ivanovića za Srbiju od najvećeg interesa i poručila da od misije EU na KiM očekuje da podrži zahtev Srbije jer je, kako je istakla, reč o pitanju zajedničke bezbednosne politike, navodi se u saopštenju potpredsednice vlade.



Ona je takođe ukazala da pretnje i uvrede koje predstavnici zapadnih zemalja dobijaju zbog kritika najave ukidanja Suda za zločine terorističke OVK pokazuju koliko je vlastima u Prištini stalo do istinskog mira i saradnje.



''Sad je svima jasno ko vodi Kosovo. Ko je za mir, a ko da teroristi i ubice ne odgovoraju za svoje zločine. Srbija ostaje privržena razgovorima, saradnji, miru i očuvanju političke stabilosti čitavog regiona'', istakla je Mihajlović.



Dodala je da je najbolji dokaz toga predstojeća poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji kako bi, kaže, bio sa sunarodnicima u ''izuzetnom teškom trenutku“.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva