Vesti
S. Popović u Beču na simpozijumu gradonačelnika Jugoistočne Evrope

12:33, 25.02.2018

|

Izvor: TV Most, saopštenje

Na poziv Svetske banke-Austrija, gradonačelnik Gračanice Srđan Popović otputovao je u Beč na simpozijum gradonačelnika koji se 26. i 27. februara odražava u glavnom gradu Austrije.


Simpozijum će okupiti gradonačelnike i predsednike opština Jugositočne Evrope i ostale partnere u okviru Programa urbanog partnerstva,čiji je pokrovitelj Svetska banka – Austrija.

Tokom dvodnevnog boravka u Beču, gradonačelnik Srđan Popović će imati niz susreta sa gradonačelnicima učesnika, organizatorima simpozijuma i predstavnicima Svetske banke – Austrija, kojima će predstaviti ekonomske i razvojne potencijale opštine Gračanica.

Gradonačelnik Popović kaže da mu je čast što će prisustvovati na ovom velikom događaju i da će svoje prisustvo na simpozijumu iskoristiti za što bolje upoznavanje sa primerima najboljih praksi gradova i opština, ali i da predstavi dostignuća opštine Gračanica.

Simpozijum gradonačelnika u Beču predstavlja idealnu priliku za gradonačelnike i predsednike opština i da zajednički predlože smernice za budući razvoj svojih gradova i opština.


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design