:

:

TV Most

clock

Mart 22, 2018   12:05

0

217

RSS: Odluku da se igra bez publike i medija doneo EHF


"Evropska rukometna federacija poslala je dokument organizatoru turnira Rukometnom savezu Srbije, kao i svim učesnicima kvalifikacija, sa jasnim i striktnim uputstvima koji će pomoći da celokupan događaj protekne u duhu sporta. Sagledavajući bezbedonosnu situaciju, kao i celokupan publicitet koji prevazilazi granice sporta, Evropska rukometna federacija dostavila je Rukometnom savezu Srbije odluku po kojoj će turnir u Kovilovu biti odigran bez prisustva gledalaca i predstavnika medija", navodi se u saopštenju RŠ.


 


Kako se ističe, ulaz u sportski kompleks Kovilovo biće dozvoljen samo zvaničnim članovima federacija, predstavnicima RSS i ljudima zaduženim za organizaciju kvalifikacionog turnira.


 


"Rukometni savez Srbije shvata naglašene emocije u javnosti kada je u pitanju južna srpska pokrajina Kosovo i Metohija. Sa druge strane, kao organizacija smatramo da smo učinili najviše u izuzetno teškim okolnostima, kako bi sačuvali budućnost našeg sporta, sprečili drakonske kazne i višegodišnju suspenziju naših reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni. Sa željom da sve protekne u najboljem mogućem redu, Rukometni savez Srbije, postupaće po odluci EHF, a u saradnji sa nadležnim državnim organima", zaključuje se u saopštenju.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva