:

:

TV Most

clock

April 15, 2015   12:05

0

137

"Rinhil" u prtljažniku autobusa

Policija je juče oko 11 časova zaustavila autobus beogradskih registarskih oznaka na državnom putu u mestu Zlošnica, opština Nova Varoš, kojim je upravljao osumnjičeni i tom prilikom je u prtljažniku pronašla cigarete.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene trgovine u saradnji sa zamenikom osnovnog javnog tužioca u Prijepolju, doneto je rešenje o zadržavanju do 48 sati i podneta je krivična prijava protiv vozača iz Užica, piše u saopštenju.

Pripadnici MUP-a su juče u Pančevu uhapsili i uz krivičnu prijavu sproveli Višem javnom tužilaštvu u Pančevu S.B. iz okoline Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo trgovine ljudima.

Osnovano se sumnja da je S.B. od juna do kraja oktobra meseca 2013. godine, uz pretnju, dovođenjem, držnjem u zabludi i oduzimanjem ličnih isprava, zadržavao u svojoj kući jednu žensku osobu.
S.B. se sumnjiči da je za to vreme devojku seksualno zlostavljao, novac zadržavao za sebe a potom, radi braka, ju je prodao muškarcu koji je slučaj prijavio policiji, navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva