TV Most - Rikalo sa predstavnicima Svetske banke o razvoju poljoprivrede
Vesti
Rikalo sa predstavnicima Svetske banke o razvoju poljoprivrede

18:46, 25.09.2017

|

Izvor: TV Most

Ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, Nenad Rikalo primio je danas direktora Kancelarije Svetske banke na Kosovu, Marka Mantovanelia, sa kojim je razgovarao o aktuelnim procesima na razvoju poljoprivrede, kao i ciljevim ministarstva kako bi se dodatno ojačao ovaj sektor.
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja


Ministar Rikalo se zahvalio Svetskoj banci na dosadašnjoj podršci poljoprivrednom sektoru, koja je dala konkretne i značajne rezultate.  Takodje je bilo reci o prioritetima za dalji razvoj ovog ministarstva  i o investicijama koji se planiraju u okviru sledećeg Programa poljoprivrednog i ruralnog razvoja.

Izražavajući spremnost za produbljivanje saradnje, ministar Rikalo je naglasio potrebu za saradnjom sa Svetskom bankom kako bi se proširila na različite poljoprivredne oblasti, čime se utiče na povećanje proizvodnje i motivacije ljudi da se bave poljoprivredom .

Direktor Svetske Banke za Kosovo, Marko Mantovaneli, čestitao je ministru Rikalu stupanje na novu dužnost i izrazio spremnost za proširenje realizacije različitih projekata za dalje unapredjenje poljoprivrede


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design