TV Most - RHMZ: Upozorenje na vremenske nepogode do petka
Vesti
RHMZ: Upozorenje na vremenske nepogode do petka

15:21, 13.06.2018

|

Izvor: Tanjug

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na pojavu vremenskih nepogoda za područje Srbije od danas do petka, 15. juna.


Prema prognozi, danas i sutra biće nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom i lokalnom pojavom kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa količinom padavina preko 20 milimetara za tri sata, olujnim vetrom i pojavom grada.

U Srbiji će sutra biti umereno i potpuno oblačno, svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. 


Ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa olujnim vetrom, obilnijim padavinama i pojavom sugradice i grada, uglavnom na jugu i istoku. Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 13 do 18 stepeni, najviša dnevna od 22 do 27 stepeni.I u Beogradu će sutra biti umereno i potpuno oblačno, svežije, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, severni, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna oko 23 stepena.Prema izgledima vremena za sedam dana, do 21. juna, u petak se prognozira umereno i potpuno oblačno, sveže, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima.Zatim, do kraja perioda promenljivo oblačno i nestabilno, pre podne u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, posle podne sa pojavom pljuskova i grmljavina i temperaturom u porastu.
 


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design