:

:

TV Most

clock

April 04, 2015   12:05

0

169

Renato Balestra u Narodnom pozorištu

Ta ikona modne industrije i jedno od najvećih imena iz prvih generacija modnih gurua, u srpskoj nacionalnoj Operi dizajnirao je kostime za legendarnu postavku opere "Pepeljuga" Đoakina Rosinija, koja je pod upravom Dejana Savića, u režiji Jagoša Markovića i sa Jadrankom Jovanović u naslovnoj ulozi već na premijeri 1998. godine zaslužila epitet istorijske predstave, stoji u saopštenju.

Inspiraciju za novu reviju Balestra je našao u operskoj literaturi, tako da će posetioci videti kreacije posvećene operama Travijata, Toska, Karmen i mnoge druge u kojima je taj kreator svetske reputacije aktivno učestvovao, navodi se u saopštenju.

Specijalni gost revije biće primadona Jadranka Jovanović, koja će numerama iz svoga bogatog repertoara ilustrovati deo ove modne manifestacije najvišeg ranga.

Renato Balestra u glavnom gradu Srbije predstavlja svoju novu kolekciju posredstvom Modne agencije "Fabrika", koja je zadužena za svu neophodnu logistiku i zahvaljujući čijim naporima je i došlo do ovog značajnog i interesantnog modnog i društvenog događaja, čiji detalji će biti javnosti predstavljeni na konferenciji za novinare, zakazanoj u utorak, 7. aprila u 12sati, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva