Vesti
Razvojni put Bore Šnajdera 18. januara u Šilovu

11:46, 14.01.2018

|

Izvor: RTV Puls

Predstava “Razvojni put Bore Šnajdera” u izvođenju Narodnog pozorišta Priština biće izvedena u četvrtak 18.januara, od 18:30, u velikoj sali Kulturno prosvetnog centra “Božidar Mitrović Šandor” u Šilovu.


Komad Aleksandra Popovića, a u režiji Bobana Skerlića,koji govori o nekompetentim ljudima na rukovodećim pozicijama, do sada je mogla da vidi publika u Gračanici i Zubinom Potoku.Uloge u ovom pozorišnom komadu poverene su glumcima Narodnog pozorišta Priština: Igoru Damnjanoviću, Dejanu Cicmiloviću, Branku Baboviću, Nebojši Đorđeviću, Bojanu Stojčetoviću, Milanu Vasiću, Aniki Grujić, Ivani Kovačević i Aleksandri Cucić.


Drama "Razvojni put Bore Šnajdera", autora Aleksandra Popovića, proglašena je polovinom devedesetih od kritike za najbolju srpsku dramu druge polovine dvadesetog veka. U njoj pisac prati nekoliko relacija, od kojih su najvažnije socijalističko-društveni milje, u kome se uspinju nesposobni i za poslove nepripremljeni karijeristi. Oslikan je i sukob društvenog i privatnog posla, kao i susret malog, anonimnog čoveka sa ideologijom i njenim jezikom i zakonima.


Karte po ceni od 150 dinara mogu se kupiti u holu Doma kulture u Šilovu.

<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design