:

:

TV Most

Foto: Tv Most

clock

Oktobar 16, 2017   12:53

0

312

Rakić:Naši rezultati vidljivi na svakom koraku


On je zahvalio građanima što veruju Srpskoj listi i pozvao ih da 22. oktobra izađu na birališta, da svoj glas daju kandidatima Srpske liste , zaokruže broj 29 jer iza njih stoji država Srbija i predsednik Aleksandar Vučić , Vlada Srbije i Kancelarija za KiM".



"Naši rezultai su vidljivi , otvorili smo konkurs za 168 radnih mesta i prijem novih radnika je u toku , ongažovali smo 80 njih i narednih dana pozivaćeo i druge grupe u zavisnosti kako komisija bude pregledala konkursnu dokumentaciju", rekao je Rakić koji je obišao štand Srpske liste.



On je podsetio da su autobuska stanica i dve javne garaže operativne pa je i gužva u gradu manja.



"Renovirali smo škole , obdanište, uložili značajna sredstva u KBC i na tome nećemo stai. Uskoro očekujemo izgradnju hale sportova, vatrogasne stanice, zgrade opštine i to je ono čime ćemo izaći pred sugrađane a ne nuditi prazna obećanja kao što to neki drugi nude", rekao je Rakić.



On je dodao da su "nekim njihovim protivkandidatima puna usta priče protiv Srpske liste i države Srbije" .



"Mi ih nećemo prozivati ali ih molimo da urade nešto za ovaj grad a ne samo da pričaju i nude prazna obećanja ", rekao je on i naglasio da kandidati Srpske liste neće izdati svoju jedinu državu a to je Srbija.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva