:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Oktobar 18, 2017   15:28

0

277

Rakić: Sličan se sličnom raduje


"Stara latinska poslovica glasi „sličan se sličnom raduje“, i upravo po tom principu se oko Ivanovića okupljaju propali vinogradar Zoran Živković,

Saša Janković, poznat kao „Sale Prangija“, Aleksandar Šapić Gangula, vlasnici pašnjaka na Vračaru i svi ostali gubitnici privilegija koji su spremni da đavolu prodaju i svoj narod i svoju državu samo da bi zaseli u fotelje", navodi Rakić u saopštenju.



On ističe da "srpski narod na izborima kažnjava one koji nacionalne interese stavljaju na licitaciju i one koji po naloge i podršku odlaze u strane ambasade i baze Kfora".



"Srpska lista će u nedelju pobediti one kojima je Kosovo i Metohija samo roba, a srpski narod samo roblje, jer ni mi ni Kosovo i Metohija nismo na prodaju", odlučan je Rakić.



Rakić navodi da su "za Ivanovića njegovi sunarodnici (preciznije 90 odsto njih koji su podržali Srpsku listu na prošlim izborima) „smeće koje treba pustiti niz Ibar“, i siguran sam da Srbi, koje su neki u prošlosti tako puštali niz Drinu i Savu, nikada neće pokloniti poverenje takvom čoveku".



"I na kraju opet ću ponoviti pitanje, Olivere ko je ubio našeg sugrađanina Šćepanovića?", dodaje se na kraju saopštenja predsednika Srpske liste Gorana Rakića.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva