:

:

TV Most

Foto: Tv Most

clock

Oktobar 15, 2017   13:40

0

310

Rakić: Ostvarujemo sve ideje i na tome nećemo stati


Radovi na izgradnji sportske hale površine preko 2000 kvadratnih metara privode se kraju. Najteži poslovi su završeni, krovna konstrukcija postavljena. Imaće oko 700 mesta za gledaoce, biće opremljena po najnovijim standardima, kako bi ljubitelji sporta mogli u potpunosti da uživaju .



"Ovo je bila jedna od ideja, a ideja su bile i izgradnja autobuske stanice, i sportske hale, te ideje ostvarujemo i na tome nećemo stati", rekao je Goran Rakić, gradonačelnik Severne Mitrovice.



On je zahvalio sportskim radnicima i roditeljima što vaspitavaju svoju decu da budu okrenuti sportu, a na nama je, rekao je, da im obezbedimo uslove za rad i treniranje. 



Prema rečima nadležnih, hala će sa radom  početi krajem godine . U hali će se organizovati javni ,sporski i kulturni događaji, kao i takmičarske i rekreativne aktivnosti.


 


 Goran Rakić je  rekao  da će početi postavljanje fasade , enterijera i eksterijera i do kraja godine će u sportskoj hali moći da se trenira u uslovima koje sportisti iz ovog grada zaslužuju, jer postižu zapažene rezultate u svom radu.


Za sportiste stiže još jedna lepa vest. U Kosovskoj Mitrovici predstavljen je i projekat za izgradnju novog sportsko rekreativnog centra u Kolašinskoj ulici u blizini starog vodovoda.


 


Zlatomir Radović, sportski radnik zahvalio je gradonačelniku Rakiću što je imao razumevanja za potrebe sportista koji u ovom gradu treniraju i na raznim takmičenjima postižu rezultate vredne pažnje.


ÄŒlanovima FK Rudar gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić poklonio je 10 fudbalskih lopti . Poručio im je da nastave da donose medalje u grad na Ibru, a da će se on i njegov tim za bolji život građana Mitrovice zalagati u ubuduće.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva