:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Jul 21, 2017   16:13

0

190

Rakić: Nikada nećemo pristati na ucene

"Ovim putem želim da građanima pojasnim, da ova odluka ambasadorke Apostolove nema veze sa nikakvim uklanjanjem objekata već sa pokušajem da se ambasadorka Apostolova igra sa nama po principu štapa i šargarepe, na šta mi nikada nismo i nećemo pristati", naveo je Rakić.

U saopštenju se dalje navodi da su pravi razlozi za ovakvu odluku sledeći, "ona zahteva da naša opština omogući nastavak revitalizacije mosta, bez ikakvih garancija kada je u pitanju očuvanje bezbednosti građana, što je naš primarni interes, i drugo, EU izaslanica Apostolova je bila iznenađena našim insistiranjem da nam se pojasni kako je moguće da projekat revitalizacije mosta košta 1,2 miliona evra, a nadzor koji vrši njen tim košta 1,9 miliona evra, što je mnogo više".

Rakić podseća ambasadorku Apostolovu, njene pretpostavljene, ali i javnost, da su svi projekti koje je opština dobila od Kancelarije EU, obezbeđeni dok je na čelu Kancelarije EU bio gospodin Žbogar.

"Otkad je na toj poziciji, ambasadorka Apostolova se nije trudila da nam pomogne u unapređenju života građana, već se bavila političkim ucenama, na šta mi ne pristajemo", zaključuje Rakić u saopštenju.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva