:

:

TV Most

clock

Maj 29, 2017   12:05

0

160

Radovi na Domu zdravlja u Donjoj Gušterici

Sredstva za sređivanje prvog sprata objekta u vrednosti od 15.990 obezbedilo je Odeljenje za zdravstvo opštine Gračanica. Kako je saopšteno, u toku su radovi na adaptaciji prostora ukupne površine 375,35 kvadratnih metara.

„Da bi se postojeći sprat stavio u funkciju neophodno je izvršiti hidroizolatorske radove, radove na nivelizaciji podova, obaviti oblaganje podova, gletovanje i krečanje zidova, ugraditi unutrašnju stolariju i obraditi stepenište“, saopšteno je iz Odeljenja za urbanizam.

U Donjoj Gušterici je 2010. godine, u sklopu tamošnjeg Doma zdravlja, izgrađen novi objekat spratnosti P+1, a do 2014. godine za rad je osposobljeno samo prizemlje.

Direktor zdravstva Aleksandar Popović kaže da je završetak prvog sprata objekta bilo neophodno zbog povećanja broja pacijenata i nemogućnosti da se u sređenom prizemlju pruži adekvatna zdravstvena zaštita svim korisnicima.

„Bilo je neophodno osposobiti i prvi sprat novosagrađenog objekta, kako bi pacijentima, korisnicima usluga Doma zdravlja pružili još bolje i kvalitetnije usluge, ali i poboljšali rad zaposlenih“, kazao je Popović za sajt opštine Gračanica.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva