:

:

TV Most

clock

Jul 19, 2018   20:36

0

208

Radnički pobedom na Malti overio drugo kolo



Jedini gol na prvom evropskom gostovanju Nišlija posle 35 godina postigao je Radovan Pankov u 7. minutu, glavom posle centaršuta Aleksandra Stanisavljevića.



Naredni rival ekipi trenera Nenada Lalatovića biće bolji iz duela između izraelskog Makabija iz Tel Aviva i mađarskog Ferencvaroša.



Lalatović: Zaslužen prolaz, Niš zaslužio spektakl



Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović izjavio je da je ekipa zasluženo u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i da se raduje narednom rivalu - Makabiju ili Ferencvarošu.



"Zasluženo smo prošli, dve pobede, 5:0, a moglo je i ubedljivije. Mislim da smo ovde na Malti odigrali još bolje nego u Nišu, stvorili mnogo šansi i već u prvom poluvremenu mogli smo da damo četiri gola", rekao je Lalatović Tanjugu.



Kada je u pitanju naredni rival Lalatović je rekao.



"Makabi ili Ferencvaroš, ko god da bude nemam problem sa tim. Radnički kao klub i Niš kao grad su zaslužili velike evropske utakmice.Ja sam igrao dosta i nemam razloga da se plašim, verujem apsolutno u svoje igrače, verujem u podršku navijača. Moji igrači moraju da znaju da se za takve utakmice živi, da veruju u sebe, to ih stvara i pravi jer za to svi mi živimo", poručio je Lalatović.




 


Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva