:

:

TV Most

clock

Jun 14, 2018   11:49

0

225

Put u Batusu, bolja komunikacija sa srpskim sredinama


Reč je o dužini puta od 1056 metara na kojem je rađeno proširenje više od pet metara sa urađenim bankinama.

Put je u saobraćaj danas svečano pustio predsednik opštine Gračanica Srđan Popović koji je kazao da će opština nastaviti sa infrastrukturnim ulaganjima kako bi svojim meštanima život učinila boljim.Novi put meštanima Batusa olakšaće i kratiti put do Ugljara do kojeg su do sada stizali preko Lepine i Preoca a u kome se nalaze vitalne institucije za njihov život poput Doma zdravlja, škole i obdaništa koje se gradi sredstvima opštine Gračanica.

„Na zahtev meštana Batusa uspeli smo da sagradimo novi put koji je veoma bitan za ove ljude ovde jer smo put do Ugljara skratili sa 14 na 6 kilometara. Iz razgovora sa meštanima Batusa vidim da su prezadovoljni projektom. Mi kao opština nastavljamo dalje.Želimo da ovo mesto učinimo lepšim a da meštanima olakšamo život“, kazao je Popović.

Direktor opštinskog odeljenja javnih službi Vladica Popović  naveo je da je put sagrađen po svim standardima te da je rađen pripremni sloj gde je skinut stari asfalt potom nasipanje dva sloja i na kraju dva sloja asfalta.

Asfaltiranjeputasprovodeno jepremadugoročnomprojektu „Asfaltiranjelokalnihputeva u opštiniGračanica“ a ukupna vrednost projekta je 150 000 evra, navodi se u saopštenju.





 


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva