:

:

TV Most

clock

Jun 14, 2015   12:05

0

115

Puškov u Beogradu, sutra sa Nikolićem i Vučićem



Sa delegacijom tog odbora sastaće se i predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, saopštila je vladina kancelarija za saradnju s medijima.

Puškov, koji će na čelu delegacije boraviti u zvaničnoj poseti Srbiji do 17. juna, takođe će održati predavanje o aktuelnim spoljno-političkim pitanjima.

Iz Skupštine Srbije je saopšteno da će delegacija iz Rusije imati sutra i prekosutra više odvojenih susreta u parlamentu Srbije.

Kako je najavljeno, sutra će se sastati sa potpredsednikom Skupštine Srbije Veroljubom Arsićem, kao i sa članovima skupštinskog Odbora za spoljne poslove.

Predstavnici delegacije sastaće se prekosutra sa članovima Odbora za Kosovo i Metohiju i članovima Poslaničke grupe prijateljstva sa Rusijom.

Šef delegacije Puškov je, između ostalog, član i stalni ekspert Svetskog ekonomskog foruma u Davosu i član Saveta predsednika Rusije za razvoj civilnog društva i ljudska prava.

U decembru 2011. postao je poslanik Državne Dume Ruske Federacije sa liste "Jedinstvene Rusije", a od kraja decembra te godine predsednik Odbora Državne Dume za međunarodne poslove.

Autor je četiri knjige i više od 500 članaka o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije objavljenih u ruskoj i stranoj štampi, uključujući "Njujork tajms", "Internešenel herald tribjun", "Cajt", "Frankfurter algemajne cajtung" , "Vol strit džurnal" i druge.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva