:

:

TV Most

clock

Maj 21, 2018   12:05

0

121

Pupovac: Nove izbore žele oni s opasnim političkim ciljevima


U intervjuu za "Ekspres" Pupovac je na pitanje šta je prevagnulo da Dalićeva podnese ostavku, nakon što je to prvo odbijala i potom se pozvala na nezadovoljstvo koalicionih partnera, kazao da su "koalicioni partneri u obavezi da vode računa o stabilnosti i političkoj kredibilnosti Vlade".




 "Rukovođeni time, neki od partnera, među kojima i SDSS, smatrali su da mora da se uradi ono što mora da se uradi. Voleli bismo da do toga nije došlo, ali opterećenje je postalo preveliko i to je bio potez koji je trebalo načiniti", rekao je Pupovac.



Upitan kako gleda na opoziciju, poput čelnika Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP), koji prizivaju prevremene izbore, on je odgovorio da "opozicija ponekad mora da govori ono u šta ne veruje previše".



"Sasvim sam siguran da ima mnogo onih koji govore 'izbori' i 'ostavka Vlade' sada, a mole Boga da do toga ne dođe. Osim onih koji su se za to već pripremili ili se pripremaju da preuzmu vlast, a koji imaju debelu pozadinu koja nije političko-stranačka nego je druge vrste. A to je druga priča", kazao je Pupovac.



Na pitanje na koga tu misli, naveo je da misli "na one koji se pokrivaju kritikom politike, a zapravo imaju vrlo netransparentne i opasne političke ciljeve".




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva