:

:

TV Most

clock

Maj 26, 2015   12:05

0

116

Pucnjava u Beču zbog krvne osvete Albanaca

Kako se navodi, dugogodišnja porodična svađa dve albanske porodice dovela je u nedelju uveče do krvavog obračuna pištoljem i jednim ubistvom

Portparol bečke policije Tomas Kajblinger saopštio je da su prva saslušanja žrtava pokazala da su se četiri muškarca našla na tramvajskoj stanici kako bi razgovarali.

Policija je uspela, na kratko, da sasluša brata ubijenog Albanca, koji je, takođe, zadobio teške povrede, ali je van životne opasnosti.

On je rekao da je dugi niz godina između dve porodice tinjala svađa, a da je tada dogovoreno da se predstavnici porodica nađu kako bi raspravili otvorena pitanja.

U tramvaju, u koji su ušli, najpre je došlo do bučne svađe, koja je prerasla u raspravu pesnicama, a kada je žrtva okršaja htela da sa bratom izađe iz tramvaja, pripadnici suprotnog klana su potegli pištolj.

Policija je na licu mesta pronašla pet čaura kalibra devet milimetara.

"Zločin je bio već duže planiran", tvrdi Kajblinger dodajući da se radilo o krvnoj osveti.

Tokom pucnjave jedan od učsnika u svađi je ubijen, drugi je zadobio teške povrede, a jedna slučajna prolaznica je pogođena.

Na sreću, ona je zadobila samo lakše povrede.

Policija je raspisala poternicu za ubicom i objavila fotografiju, uz molbu građanima da im jave ukoliko imaju informacije u vezi tog zločina.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva