:

:

TV Most

clock

Decembar 17, 2017   12:05

0

178

Pucnjava na Senjaku-jedan muškarac ubijen, drugi teško ranjen


Do pucnjave ispred noćnog kluba u ulici Koste Glavinića došlo je u 05.24 sata, a prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, ekipa hitne pomoći kada je stigla, povređeni su već bili prevezeni privatnim vozilom u Urgentni centar.




Ona je navela da se policija nalazi na licu mesta.



Anesteziolog Urgentnog centra Bojan Jovanović rekao je za RTS da je u toj pucnjavi jedan muškarac ubijen, dok je drugi zadržan u Urgentnom centru sa teškim traumama.



Noćas su se, rekla je Macura Tanjugu, dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je povređeno sedam osoba, među kojima su bile dve devojčice, a na Altini je prijavljen požar u kojemm nije bilo povređenih.



Na novoj obilaznici na Ostužničkom mostu u pravcu prema Surčinu došlo je jutros do udesa a intervenisale su dve lekarske ekipe.



Prva ekipa Hitne pomoći je u 06.07 sati zbrinula 32-godišnjeg muškarca sa povredama grudi i 28-godišnju ženu sa povredama noge i dve devojčice od sedam i četiri godine sa povredama glaave i noge. Oni su prevezeni u Urgentni centar.



Druga ekipa je u 6.33 zbrinula 67-godišnjeg muškarca koji je sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar.



Macura je rekla da je u udesu koji se dogodio u Batajnici pre pružnog prelaza za naselje Šangaj lakše povređena jedna osoba koja je prevezena u Urgentni centar.



U 22.15 sati, u udesu na uglu Jurija Gagarina i Nehruove, tupe povrede glave i nadlaktice zadobio je 32-godišnji muškarac koji je prevezen u Urgentni centar.



U 21.52 u Servantesovoj ulici naselja Altina je prijavljen požar, ali nije bilo intervencije Hitne pomoći.



U toku noći Hitna pomoć je imala 114 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a juče u toku dana 137 intervencija od kojih 31 na javnom mestu i dogodio se jedan udes u kojem nije bilo teških povreda, navela je Macura.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva