Vesti
Prokuplje: Posle odbora SRS i Nova Srbija prešla u SNS

12:06, 21.04.2017

|

Izvor: Beta,B92

Opštinski odbor Nove Srbije u Prokuplju odlučio je da se priključi Srpskoj naprednoj stranci u tom mestu.
"Ovakva odluka doneta je zbog neslaganja sa politikom rukovodstva Nove Srbije na republičkom nivou a svoje političko delovanje nastavićemo u okviru SNS zbog naše dugogodišnje uspešne saradnje u Prokuplju", kaže se u saopštenju sada bivših članova Nove Srbije.

SNS je u međuvremenu saopštila da sa zadovoljstvom prihvata odluku članstva Nove Srbije i da je uverena da će taj savez doprineti još boljim rezultatima u napretku Prokuplja.

Potpredsednik SNS-a u tom gradu Zlatan Miljković juče je rekao da je u tu stranku prešao gotovo ceo opštinski odbor i veći deo članstva Srpske radikalne stranke u Prokuplju.

Gotovo ceo opštinski odbor i veći deo članstva SRS u Prokuplju prešao je u SNS, izjavio je u četvrtak potpredsednik SNS u tom gradu Zlatan Miljković.

Na konferenciji za novinare on je rekao da je danas tridesetak radikala potpisalo pristupnice SNS i da su kao razlog za to naveli nezainteresovanost vrha SRS za lokalne odbore.

Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je da je potpredsednik opštinskog odbora u Prokuplju sa nekoliko članova napustio stranku pod pritiskom naprednjaka.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design