Vesti
Produženi rokovi u postupku davanja koncesije za aerodrom

09:56, 18.04.2017

|

Izvor: RTS

Za slanje neobavezujućih ponuda za koncesiju za Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu određen je novi rok - 15. maj, objavljeno je danas.
Foto Tanjug
Odlukom Vlade Srbije na zahtev velikog broja kvalifikovanih učesnika produženi su rokovi u postupku davanja koncesije za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastrukturom beogradskog aerodroma kako bi zainteresovani koncesionari imali dovoljno vremena da pripreme što kvalitetnije neobavezujuće ponude.

Rok za odluku o ponuđačima koji su se kvalifikovali za učešće u fazi 2 ostaje deset kalendarskih dana od dana isteka roka za podnošenje neobavezujućih ponuda.

Za podnošenje obavezujućih ponuda rok ostaje 75 kalendarskih dana od dana objavljivanja ponuđača koji su se kvalifikovali za učešće u fazi 2 na internet stranici Aerodroma "Nikola Tesla" i portala javnih nabavki.

Vlada Srbije i Aerodrom "Nikola Tesla" objavili su 10. februara javni poziv za davanje koncesije za tu kompaniju u trajanju od 25 godina. Koncesiju neće moći da dobiju kompanije koje upravljaju aerodromima u radijusu od 450 kilometara od Beograda.

Za koncesiju se prijavilo 27 kompanija, a dve se nisu kvalifikvale za dalje učešće u tom postupku.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design