:

:

TV Most

clock

Januar 25, 2016   12:05

0

114

Pretnja neće uticati na borbu protiv terorizma

Oland je govreći nakon što je ektremistička organizacija Islamska država (IS) objavila video snimak o počiniocima napada izvedenih u Parizu 13. novembra prošle godine, rekao da je zbog pretnje zatražio da produži vanredno stanje u zemlji, preneo je AP.

"Nijedna pretnja neće dovesti do pauze u Francuskoj u onome što mora da preduzme protiv terorizma. I ako sam preduzeo korake da produžim vanredno stanje, to je zbog toga što sam svestan pretnje i da je nećemo priznati", poručio je Oland.

Ekstremistička grupa Islamska država objavila je u nedelju video snimak na kome su prikazane navodne fotografije i poslednje izjave devet njenih pripadnika, koji su učestvovali u terorističkim napadima u Parizu 13. novembra, u kojima je ubijeno 130 ljudi.

Video snimak je postavljen na zvanični kanal IS "Telegram" i pokazuje neke od navodnih napadača u kamuflažnoj opremi u pustinji pre napada u Parizu.

"Ovo su poslednje poruke devet lavova kalifata koji su mobilisani iz svojih jazbina, kako bi celu državu Francusku bacili na kolena", rekao je narator na snimku.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva