:

:

TV Most

clock

Oktobar 31, 2015   12:05

0

137

Pretežno sunčano,temperatura od osam do 15 stepeni

Ujutro na jugozapadu, jugu i jugoistoku biće mestimično magla koja će se ponegde po kotlinama zadržati i pre podne, a jutarnja temperatura vazduha kretaće se od minus jedan u Timočkoj Krajini do sedam stepeni u košavskom području.

U Timočkoj Krajini biće umereno i potpuno oblačno vreme, a vetar će biti slab i umeren istočni i jugoistočni, u košavskom području povremeno jak, u Donjem Podunavlju i južnom Banatu sa udarima olujne jačine.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano vreme sa umerenim i jakim, istočnim i jugoistočnim vetrom, povremeno i olujne jačine.

Jutarnja temperatura vazduha biće oko sedam, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 7. novembra, u nedelju ujutro na jugozapadu i jugu Srbije biti mestimično sa maglom, a tokom dana sunčcano, dok će u Timočkoj Krajini biti umereno oblačno vreme.

Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni, u košavskom području i na planinama jak, a u Donjem Podunavlju i južnom Banatu sa udarima olujne jačine.

U nedelju krajem dana i u toku noći očekuje se slabljenje jugoistočnog vetra.

Od ponedeljka do kraja perioda biće suvo i u većini mesta sunčano vreme, a jutra će biti mestimično sa maglom koja će se ponegde zadržati i pre podne.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva