:

:

TV Most

Foto: Opština Gračanica

clock

April 25, 2018   12:05

0

205

Presednik opštine Gračanica susreo se sa meštanima ÄŒaglavice


Popović je pred više desetina meštana ÄŒaglavice izjavio da je opština Gračanica servis svih građana i da će se ulaganja nastaviti u svim mestima podjednako uključujući i ÄŒaglavicu.


Meštani su kao najveće probleme istakli putnu infrastruktu. Na njihov zahtev biće pozitivno odgovoreno kada je u pitanju ulična rasveta kao i asfaltriranje alternativnog puta koji je otvoren nakon zabrane Ministarstva za saobraćaj kojim se vozačima koji izlaze iz ÄŒaglavice omogućuje uključenje u kružni tok ili skretanje za Laplje Selo.


Takođe, na sastanku predsednika opštine, direktora opštinskih odeljenja kao i paroha prištinskog oca Saše sa meštanima dogovoreno je projektovanje puta do crkve Svetog despota Stefana Lazarevića u ÄŒaglavici čija je izgradnja u toku pošto se do sada koristio prilaz koji je u privatnomposedu.Na pitanja meštana vezana za završetak seoske crkve predsednik je kazao dase završetkom gradnje stalo zbog administtrativnih problema koje su van delogruga opštine ali da će on kao predsednik uložiti napore da se u saradnji sa Eparhijom pronađu donatori koji će izgradnju privesti kraju.


Na sastanku je obećan nastavak rekonstrukcije kanalizacione mreže dok će se u saradnji sa opštinom Priština nastaviti razgovori o zajedničkom ulaganju u putnu infrastukturu na deonicama koje su od zajedničkog značaja.


Razgovor sa meštanima opštine predsednik Srđan Popović nastavio je u cilju prepoznavanja potreba građana na terenu i u direktnim kontaktima što predstavlja okosnicu u kreiranju budućih planova opštine Gračanica.


 

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva