TV Most - Presednik opštine Gračanica susreo se sa meštanima Čaglavice
Vesti
Presednik opštine Gračanica susreo se sa meštanima Čaglavice

22:01, 25.04.2018

|

Izvor: TV Most, Opština Gračanica

Predsednik opštine Gračanica, Srđan Popović, zajedno sa direktorom opštinskog odeljenja javnih službi Vladicom Trajkovićem, direktorom odeljenja za urbanizam Dejanom Jovanovićem i šefom nabavke Dejanom Todorovićem posetio je večeras Čaglavicu gde je sa meštanima razgovarao oproblemima i mogućnostima njihovog prevazilaženja.
Foto: Opština Gračanica

Popović je pred više desetina meštana Čaglavice izjavio da je opština Gračanica servis svih građana i da će se ulaganja nastaviti u svim mestima podjednako uključujući i Čaglavicu.


Meštani su kao najveće probleme istakli putnu infrastruktu. Na njihov zahtev biće pozitivno odgovoreno kada je u pitanju ulična rasveta kao i asfaltriranje alternativnog puta koji je otvoren nakon zabrane Ministarstva za saobraćaj kojim se vozačima koji izlaze iz Čaglavice omogućuje uključenje u kružni tok ili skretanje za Laplje Selo.


Takođe, na sastanku predsednika opštine, direktora opštinskih odeljenja kao i paroha prištinskog oca Saše sa meštanima dogovoreno je projektovanje puta do crkve Svetog despota Stefana Lazarevića u Čaglavici čija je izgradnja u toku pošto se do sada koristio prilaz koji je u privatnomposedu.Na pitanja meštana vezana za završetak seoske crkve predsednik je kazao dase završetkom gradnje stalo zbog administtrativnih problema koje su van delogruga opštine ali da će on kao predsednik uložiti napore da se u saradnji sa Eparhijom pronađu donatori koji će izgradnju privesti kraju.


Na sastanku je obećan nastavak rekonstrukcije kanalizacione mreže dok će se u saradnji sa opštinom Priština nastaviti razgovori o zajedničkom ulaganju u putnu infrastukturu na deonicama koje su od zajedničkog značaja.


Razgovor sa meštanima opštine predsednik Srđan Popović nastavio je u cilju prepoznavanja potreba građana na terenu i u direktnim kontaktima što predstavlja okosnicu u kreiranju budućih planova opštine Gračanica.


 

<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design