:

:

TV Most

clock

April 07, 2015   12:05

0

150

Prekid saobraćaja na putu Niš - Pirot

Uklonjena je veća količina zemlje i kamena i saobraćaj je u potpunosti normalizovan za sve kategorije vozila u 2.40 časova na delu Ibarske magistrale kod Bogutovca između Kraljeva i Raške.

Sa snegom na kolovozu uz obaveznu upotrebu zimske opreme treba računati na putevima u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice, Užica, Prijepolja i Nove Varoši.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj preko Debelog brda, ka Tari, Kopaoniku, Goču i Crnom Vrhu.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.

Na snazi je izmena režima saobraćaja na delu puta od petlje Požarevac do Velike Plane, u mestu Mihajlovac kod benzinske pumpe "Lukoil", u smeru Niš - Beograd, zbog radova na sanaciji kolovoza.

Za saobraćaj je zatvorena zaustavna i vozna, dok se saobraćaj obavlja preticajnom saobraćajnom trakom.

Od danas od 08.00 do 17 časova, radnim danima i subotom, izvodiće se radovi na delu puta od Malog Požarevca do petlje Ralja, smer Beograd - Niš, navedeno je u saopštenju.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 88 saobraćajnih nezgoda u kojima je 41 osoba povređena.

Istovremeno, u Beogradu evidentirana je 41 saobraćajna nezgoda u kojima je 17 osoba povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva