:

:

TV Most

Foto: Radio Gračanica

clock

Januar 13, 2015   12:05

0

185

Predstavljeni kadidati za gradonačelnika Gračanice


Kostić, koji je kandidat Građanske inicijative Srpska, rekao je da je njegova kandidatura kontinuitet prethodnog gradonačelnika koji, takođe, dolazi iz Građanske inicijative Srpska i dodao da će on, ako pobedi na izborima, nastaviti sa konceptom realizovanja svega onoga što je građanima Gračanice Srpska obećala u predizbornoj kampanji.

On je kazao da je poljoprivreda glavna grana za opštinu Gračanica, dodavši da i turizam, odnosno verski turizam, uzima sve više prostora u opštini Gračanica.

Kostić je naglasio da će se on starati i za nastavak dobrih međuetničkih odnosa i nastavak rada i angažovanja zajedno sa komšijama Albancima u svim porama života.

On je posebno istakao sutrašnju posetu premijera Srbije Aleksandra Vučića Gračanici i rekao da će sutra biti otkriven spomenik kralju Milutinu za koga je Kostić rekao da je istorijska ličnost Srba i Srbije.

U diskusiji su učestvovali i ostali kandidati. Nenad Rašić je kazao da će se on zalagati za bolje i produktivnije radove nego što je urađeno u godinu dana angažovanja bivšeg gradonačelnika i naglasio da je on spreman da sarađuje sa svim političkim opcijama u Gračanici.

Dvoje ostalih kandidata Dragiša Milić i Šaib Beriša su rekli da će se zalagati za prosperitet i bolji život građana Gračanice.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva