:

:

TV Most

clock

Maj 15, 2018   12:05

0

190

Predsednik: Verujem u dobre vesti iz Sofije


Vučić je to rekao novinarima u Diseldorfu, odgovarajući na pitanje šta očekuje od Samita u Sofiji, i naveo da veruje da će biti nekih dobrih vesti.


Na pitanje da li može da se očekuje besplatan roming za naše građane, Vučić je rekao da se time nije bavio, i da smatra da ima mnogo važnijih stvari.


 


Kako je rekao, danas se govori o tome, a "valjda kada je lakše to uvek tako ide" i "svađa je" da li će se svim penzionerima povećati penzije za sedam ili osam odsto, ili će samo neki da dobiju toliko povećanje, a neki malo manje, "i to je tako kada nam voda više nije iznad nosa".


 


Naveo je da je slično i kada je reč o platama, da li će se povećati sedam odsto ili 10, pa da povećanje bude kumulativno 18 ili 20 odsto.


 


"Ali svaki naši razgovori, i o regionalnoj stabilnosti, i o napretku na evropskom putu, ali i sve to što moramo da uradimo, unapredimo ekonomiju... u krajnjoj instanci znači bolji život za naše građane. Verujem da će biti nekih dobrih vesti, ali da je za nas to uvek lako - nije", zaključio je Vučić.


 


Do pre par dana, zbog prisustva Kosova na samitu i najave da bi pojedine članice EU koje nisu priznale Kosovo, mogle zbog toga da izostanu, nije bilo sasvim jasno da li će i kako Srbija učestvovati na ovom, za Zapadni Balkan važnom skupu, odnosno hoće li Srbiju predstavljati predsednik Vučić.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva