:

:

TV Most

clock

Februar 12, 2018   12:05

0

175

Predsednici Hrvatske i Srbije u četiri oka više od sat vremena


U delegaciji Srbije, između ostalih, su i potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, kao i generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović.

 



Potom će predsednik Srbije otići u Vladu Hrvatske, gde će imati "tet-a-tet" razgovor sa premijerom Andrejem Plenkovićem, a zatim je planirano da poseti hrvatski Sabor, gde će razgovarati sa predsednikom skupštine Gordanom Jandrokovićem.



Nakon toga predviđeno je obraćanje Grabar Kitarović i Vučića na Hrvatsko-srpskom privrednom forumu u Hrvatskoj privrednoj komori.



Sastanak predsednika Vučića i predsednice Grabar Kitarović sa polaznicima Akademije SNV i predstavljanje projekta "Budućnost Srba u Hrvatskoj", biće održan posle toga u Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj.



Predsednik Vučić sutra će posetiti Vrginmost, gde žive Srbi sa kojima će imati sastanak i obići osnovnu školu „Gvozd", te posetiti jednu porodicu.



Predsednik Vučić dvodnevnu posetu Hrvatskoj završiti obraćanjem na Drugoj velikoj skupštini SNV i ZVO u zagrebačkoj dvorani Lisinski.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva