:

:

TV Most

Foto: Foto Tanjug

clock

Maj 14, 2018   12:05

0

190

Pred poslanicima i Komisija za posledice bombardovanja


Na dnevnom redu Pete sednice prvog redovnog zasedanja biće i Predlog zakona o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama, Predlog zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova, koje je podnela Vlada Srbije.



Narodna skupština razmatraće predloge zakona o izmenama i dopunama Zakona o prevozu tereta u drumskom saobraćaju, o izmenama i dopunama Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, o putevima, o železnici, o bezbednosti u železničkom saobraćaju, o interoperabilnosti železničkog sistema, kao i Predlog zakona o Centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika.



Narodni poslanici razmatraće i predloge zakona o izmenama i dopunama Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, o dopunama Zakona o ograničavanju raspolaganja imovinom u cilju sprečavanja terorizma, o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i o potvrđivanju Protokola o izmeni člana 50(a) Konvencije o međunarodnom civilnom vazduhoplovstvu i Protokola o izmeni člana 56. Konvencije o međunarodnom civilnom vazduhoplovstvu.



Pred narodnim poslanicima biće i Predlog zakona o potvrđivanju Međunarodne konvencije o nadzoru i upravljanju brodskim balastnim vodama i talozima iz 2004. godine, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Moldavije o međunarodnom drumskom saobraćaju, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine o međunarodnom drumskom prevozu putnika i tereta.



Skupština će razmatrati i predloge zakona o potvrđivanju Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Kraljevine Maroko, o potvrđivanju Sporazuma o saradnji između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Turske u oblasti urbanizma, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Tunis.



 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva