Vesti
"Pravda je nedostižna zbog našeg ćutanja"

16:23, 21.08.2017

|

Izvor: TV Most

Novoformirani specijalni sud za zločine „OVK“ nad Srbima ciljano odlaže podizanje optužnica protiv komandanata „OVK“ da bi preko zločinačke ratne koalicije „OVK“ postali predsednici, premijeri, ministri, predsednici skipštine lažne države Kosovo, kaže se u saopštenju Upravnog odbora Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.
Ovaj pakleni plan uperen je direktno protiv porodica žrtava Srba, Roma, Albanaca, Goranaca koje godinama čekaju pravdu i presude zločincima, a ti zločinci dobijaju doživotni državnički imunitet nekakve lažne države.

Srpski generali su u borbi protiv albanskih terorista osuđeni na stotine godina robije, a ti isti teroristi postaju premijeri i predsednici lažne države, a Amerika i Evropska Unija priznaju tu državu, a samim tim vođama terorističke „OVK“ daju državnički imunitet, pa kakve presude porodice žrtava da očekuju?

Molimo državnike Srbije da konačno podignu glas protiv nepravde i traže da i komandanti terorističke „OVK“ moraju da odgovaraju po KOMANDNOJ ODGOVORNOSTI tek tada će pravda biti zadovoljena!,navodi se u saopštenju Upravnog odbora Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design