:

:

TV Most

clock

Oktobar 11, 2017   12:05

0

182

Poziv autorima da prijave svoje radove za šesti "Grafest"


"Nema ograničenja u trajanju (minutaži), kao ni broju prijavljenih radova. Imajte u vidu da GRAFEST prikazuje samo raznorodne dokumentarne forme, te da zabavno-muzički, sportski i igrani sadržaji ne mogu biti uzeti u razmatranje. Rok za prijavljivanje je 03. novembar 2017. godine, a u prilog vam šaljemo pravilnik festivala sa prijavom" stoji u obaveštenju organizatora.

Popunjene i potpisane prijave možete poslati na imejl adresu Doma kulture ([email protected] ), ili ih dostaviti poštom ili lično u Dom kulture „Gračanica“ .

Formular je napravljen tako da se sva polja mogu popuniti elektronski, kao i elektronski potpisati. Moguće je i popunjenu prijavu odštampati, svojeručno potpisati i poslati je skeniranu mejlom, ili poštom.

Poželjno je da se radovi postave onlajn i pošalju kao link za preuzimanje (download); radove je moguće dostaviti i na DVD-u ili USB-u na adresu DK Gračanica.

Pored takmičarskog dela programa, za koji se radovi biraju putem konkursa, postoji i revijalni deo programa u kojem se prikazuje svega nekoliko pažljivo odabranih filmova iz evropske moderne dokumentaristike, po izboru selektora. Radovi za revijalni deo programa se ne prijavljuju putem konkursa.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva