:

:

TV Most

clock

Jul 17, 2015   13:28

0

189

Požar najverovatnije izazvala sveća

Sestra glumca Ljubivoja Tadića poginula je kada je izbio požar u stanu glumca na uglu ulica Mekenzijeve i Koče Kapetana u Beogradu. Glumac i njegova majka u teškom stanju.

Kako saznajemo, požar je izbio u stanu glumca na Vračaru. Stanar iz susedne zgrade, Miloš Hinić, oko tri sata ujutru čuo je pucnjavu stakla i izašao napolje da vidi šta se dešava. Primetio je požar i video Tadića kako je bio na balkonu i kašljao od dima koji je kuljao iz zgrade. Hinić je tada upitao Tadića da li je zvao vatrogasce, on je rekao da nije.

Komšija iz susedne zgrade odmah je zvao vatrogasce, koji su brzo stigli na lice mesta. Hinić kaže da mu je Tadić rekao da je požar najverovatnije izbio zbog sveće, pošto im je isključena struja. Takođe, u jednom trenutku je čuo majku glumca kako doziva sina.

Vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i izbavili Tadića i njegovu majku iz požara.

U požaru je poginula M. T. (57), sestra glumca, koja je bila u susednoj sobi. Glumac i njegova majka prevezeni su u Urgentni centar.

Glumac je zadobio opekotine lica i glave drugog i trećeg stepena, i nalazi se na odeljenju plastične hirurgije, a njegova majka je u teškom stanju. Majka je bila bez svesti i sa opekotinama lica, podlaktica i šaka, prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Na terenu su bile vatrogasno spasilačke jedinice "Zvezdara" i "Voždovac".

Kako je ranije jutros Tanjugu izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, lekari su po dolasku na teren konstatovali smrt sestre glumca 57 godina, čije je telo bilo ugljenisano.

"Gorela je cela zgrada", rekla je Macura i dodala da su na lice mesta stigle tri lekarske i jedna transportna ekipa.

Izvor: Večernje novosti

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva